IKC – Project viewer

Instore Kids Corners heeft veel partners die producten distribueren. Veel partners wisten niet goed welke projecten wij leveren aan klanten. Dit werdt vaak bij de mensen van afdeling marketing opgevraagd. Dit leide tot veel afleiding, dit kon anders.

Met behulp van WordPress heb ik een website ontworpen waar de partners op kunnen inloggen. Hier staan al onze projecten op met informatie zoals kosten, kleuren en waar het is voorgesteld.

Partners kunnen aan de rechter kant filteren op wat ze zoeken voor een eventuele klant. De website zal daarna elk project tonen binnen deze zoek resultaten. Vervolgens klinkt men op het gewenste project en krijgen ze een een vergrote afbeelding en informatie te zien.

Eventueel kan men zelfs via een knop een prachtige uitdraai in pdf formaat verkrijgen waarbij elke afbeelding wordt getoond en alle benodigde informatie.

Deze website is voor intern gebruik en wordt alleen gedeeld met mogelijke klanten, helaas kan ik dus niet de link van de website delen. Echter heb ik wel een aantal afbeeldingen die ik kan delen:

Vergelijkbare berichten