Thinking About Home

Thinking About Home is een spel dat ik samen met drie anderen heb gemaakt tijdens de Global Game Jam 2019 in Zwolle op de HKU. Het thema van het spel was “Thinking about home”.

In Thinking About Home draait het om twee broers die herinneringen ophalen aan hun jeugd thuis. Ze praten over de plekken die ze vroeger bezochten en de mensen die ze toen waren.

Dit spel geeft jou de controle over je personage, maar met een twist. Je beweegt je personage, dat één blok breed en twee blokken hoog is. Elke keer dat je vooruit beweegt, kantelt het personage 90 graden. Dit zorgt voor een uitdagende puzzel om je personage te navigeren.

Jij en je broer, speler twee, moeten deuren openen en je weg vinden naar het volgende level. Samenwerking is essentieel om de puzzels op te lossen en verder te komen in het spel. Thinking About Home biedt een unieke en meeslepende spelervaring, waarbij je niet alleen je brein moet gebruiken, maar ook moet samenwerken met je medespeler om de uitdagingen te overwinnen.

Ben jij klaar om terug te denken aan thuis en deze bijzondere reis te beleven? Speel dan Thinking About Home. Veel plezier!

Vergelijkbare berichten