Joe’s Finders Keepers

Welkom bij Joe’s Finders Keepers! Dit is een spel dat ik samen met drie anderen heb gemaakt tijdens de Global Game Jam 2021 tijdens corona!

In dit spel neem jij de rol aan van Joe, een medewerker in een verloren voorwerpen magazijn. In dit centrale magazijn worden gevonden voorwerpen uit het hele land verzameld. Mensen kunnen hier naartoe komen om hun verloren spullen op te halen. Maar er is één probleem: je klanten zijn ongeduldig en schreeuwen om hun eigendommen terug te krijgen!

Als Joe is het jouw taak om zo snel mogelijk de verloren voorwerpen aan je klanten terug te geven. Je moet snel en efficiënt te werk gaan om aan de eisen van je klanten te voldoen.

Het spel is gevuld met uitdagende levels waarin je allerlei voorwerpen moet sorteren en teruggeven. Van sleutels tot portemonnees en van telefoons tot knuffels, je komt van alles tegen in dit magazijn vol verloren schatten.

Joe’s Finders Keepers is een spel vol spanning en actie. Het is een race tegen de klok om ervoor te zorgen dat je klanten tevreden zijn en hun eigendommen terugkrijgen.

Ben jij snel genoeg om aan de eisen van je klanten te voldoen? Speel Joe’s Finders Keepers en ontdek of jij het in je hebt om de koning van het verloren voorwerpen magazijn te worden!

Vergelijkbare berichten